Цeй рецепт змусить вас забути про борошно! Манні млинці в 10 разів краще

Млинці на манці теж бувають різні. Так, наприклад, татарський тебікмек готується з додаванням дріжджів. У нашому рецепті дріжджів немає, тому млинці виходять тоненькими і рівними, ідеальними для будь-якої начинки. Джерело

Складові

Манка 230 г

Молоко 550 мл

Яйце 3 шт.

Цукор 2 ст. л.

Сіль 0, 5 ч. л.

Сало 100 г

Яловичина 300 г

Цибуля 1 шт.

Вершкове масло 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування

Готуємо начинку. Пропустіть м’ясо через м’ясорубку разом з цибулею і салом. Потім обсмажте його на середньому вогні 20 хвилин до повної готовності. Не забудьте посолити і поперчити.

Збuйте яйця разом з сіллю і цукром. Додайте манку, перемішайте і залиште її набухати на 15 хвилин.


Влийте в манне тісто молоко і перемішайте. Потім перелийте тісто в блендер і доведіть рідину до однорідної консистенції.

Тісто готове, можна приступати до смаження млинців на прогрітій сковороді.

Начинку викладіть в готові млинці і загорніть їх в трубочки. Потім візьміть глибоку форму, змастіть маслом, викладіть млинці одним-двома шарами, змастивши їх вершковим маслом, і відправте в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.

При дотриманні цих умов тісто буде не таким щільним, відповідно, і млинці вийдуть тонше.

Збережіть наш рецепт рум’яних млинців з м’ясною начинкою і порадуйте близьких чудовим блюдом!

Джерело: intermarium.news

Вхід

Вітаємо! Це форма входу для власників підприємств

Запам'ятатит мене Забули пароль?

Відновлення паролю

Register