Смачні та економні котлетки з пeчінки та рису для всієї родини

Смачні та економні котлетки для всієї родини!

Інгредієнти:

Підготуйте продукти для котлет. Джерело

Відваріть склянку рису в солоній киплячій воді до повної готовності. Співвідношення рису і води 1:2.

Пeчінку вимийте, видаліть протоки. Замочіть на хвилин 30-40 в холодній воді.

Очистіть цибулю і часник.

Для подрібнення пeчінки знадобиться блендер або м’ясорубка. Подрібніть пeчінку з цибулею і часником, додайте сіль. Маса повинна вийти максимально однорідною, без великих грудочок.

Перелийте пeчінковий фарш в глибоку миску.

Додайте у фарш сире яйце, перець чорний мелений, рис. Ретельно перемішайте фарш до однорідності. Можна скористатися товкачем для пюре, що рівномірно розподілити рис.

Додайте борошно, попередньо просіяне. Знову перемішайте фарш, простежте, щоб маса була без грудочок.

Фарш готовий. Розпочніть смаження котлет. Розігрійте олію на сковороді, кількість на порцію смаження котлет приблизно 1-2 столових ложки.

Столовою ложкою набирайте густий фарш і викладайте на сковороду, надаючи форму кола або овалу. Смажте на повільному вогні з кожного боку по кілька хвилин до повної готовності пeчінки.

Економні котлетки з пeчінки і рису готові. Подавайте їх гарячими з різними соусами.

Смачного!

Джерело: intermarium.news

Вхід

Вітаємо! Це форма входу для власників підприємств

Запам'ятатит мене Забули пароль?

Відновлення паролю

Register