Готую такий сирний чізкейк без випічки і зайвих клопотів. Десерт виходить барвистим, різнобарвним і вітамінним!

Хочу поділитися рецептом свого улюбленого десерту. Чізкейк – це найкраще, що може бути, в ньому максимум молочного білка і мінімум шкідливих речовин.

Про те, як приготувати чізкейк в домашніх умовах, без випічки і зайвих клопотів, я дізналася з Інтернету. Випробувала рецепт на своїй кухні і залишилася ним дуже задоволена. Готую ось уже 5 років. Джерело

Чізкейк в домашніх умовах

Інгредієнти для основи

300 г пісочного печива

150 г вершкового масла

Інгредієнти для суфле

500 г сиру маскарпоне

300 мл вершків будь-якої жирності

200 згущеного молока

25 г желатину

ванілін

приготування

Подрібни печиво в дрібну крихту і змішай її з маслом.

Вистели форму пергаментним папером, виклади на неї основу. Потім постав в холодильник на 30 хвилин.

Залий желатин 3/4 склянки води і залиш його на 10 хвилин набухати. Потім розтопити на водяній бані так, щоб він весь розчинився.

Ретельно виміси сир маскарпоне з вершками і згущеним молоком, додай в нього розчинений желатин.

Поверх застиглої основи з печива вилий суфле з молочних продуктів. Після цього постав торт застигати до готовності ще на 2-3 години в холодильник.

Готую такий сирний чізкейк в домашніх умовах і для гостей, і для рідних. Всі залишаються задоволені, особливо діти.

У літню пору прикрашаю його сезонними ягодами: полуницею, черешнею, малиною. Або відразу додаю їх в суфле. Тоді десерт виходить барвистим, різнобарвним і вітамінним.

Спробуй приготувати і ти, не пошкодуєш.

Джерело: intermarium.news

Вхід

Вітаємо! Це форма входу для власників підприємств

Запам'ятатит мене Забули пароль?

Відновлення паролю

Register