Апельсинова заправка змінює смак буряка до невпізнання: апетитний буряковий салат по-італійськи

Звичайний буряк має надзвичайно цілющі властивості. Він лікує хвороби щuтовидки, перешкоджає утворенню трoмбів, відновлює мікрофлoру кuшечника і підвищує імyнітет. А ще з нього можна готувати смачні страви. При цьому він не зіпсує вашу фігуру. Заманливо, правда?

Способів приготувати буряк безліч: від класичного борщу до десертів. Але найкраще додати його в салат. Застосовуючи до цього овочу правильну заправку, ви допоможете всім вітамінам і мікроелементам засвоїтися. Ловіть рецепт корисного бурякового салату по-італійськи!

Складові:

Приготування:

Відваріть буряк, очистіть фого, натріть на тертці або наріжте кубиками.

Часник пропустіть через прес, подрібніть зелень.

Приготуйте заправку. Змішайте сік половини апельсина з оливковою олією і бальзамічним оцтом.

Буряк перемішайте із зеленню і часником, полийте заправкою, посипте сіллю і перцем.

Основа для салату готова. Він уже смачний і самодостатній, тому можете їсти. Але, якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді зверніть увагу на наступні.

Джерело

Джерело: intermarium.news

Вхід

Вітаємо! Це форма входу для власників підприємств

Запам'ятатит мене Забули пароль?

Відновлення паролю

Register